Υποστηρίξτε το meteothes.gr!

Εγκατεστημένο στο Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το meteothes.gr είναι μια καιρική ιστοσελίδα, που καταγράφει και προβλέπει τον καιρό για την πόλη της Θεσσαλονίκης από το Μάρτιο του 2005 και προσφέρει τα επεξεργασμένα καιρικά δεδομένα ελεύθερα σε όλους τους κατοίκους, επισκέπτες και ερευνητικά ιδρύματα για να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εργασίες και έρευνα.

Η μεγάλη κίνηση λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, δημιουργεί την ανάγκη για μεγαλύτερο αλλά ακριβότερο εξοπλισμό φιλοξενίας ιστοσελίδων για να συνεχίσει να είναι γρήγορο και αξιόπιστο!

Δυστυχώς, τα έσοδα από τις διαφημίσεις Google-Ads καλύπτουν μόνο ένα μικρό μέρος των συνολικών εξόδων, κι έτσι επιβάλλεται η αναζήτηση υποστήριξης για να γίνει η ιστοσελίδα βιώσιμη!


Μπορείτε να υποστηρίξετε το meteothes.gr με διάφορους τρόπους:

1) Με καταχώριση διαφημίσεων στην πρώτη ή σε οποιαδήποτε σελίδα επιθυμείτε. Οσοι ενδιαφέρεστε για διαφήμιση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα Επικοινωνία για περισσότες πληροφορίες.

2) Με χορηγίες σε διάφορους τομείς της ιστοσελίδας(όπως κάμερες, προγνώσεις, αναφορές κλπ) με τις ανάλογες επισημάνσεις εκεί.

3)Την ενοικίαση πληροφοριακών λογότυπων για την ιστοσελίδα σας οποιουδήποτε μεγέθους και με τις πληροφορίες καιρού που επιθυμείτε για να το τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας.

4) Προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό! Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της δημοφιλέστερης και ασφαλέστερης πλατφόρμας πληρωμών PayPal. Αν ήδη έχετε κάποιο λογαριασμό εκεί απλά συνδεθείτε και χρησιμοποιήστε τον. Εάν δε θέλετε να δημιουργήσετε έναν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας την πιστωτική σας κάρτα όπως σε κάθε διαδικτυακή αγορά! Να σημειωθεί πως το meteothes.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας!

5) Απενεργοποιήστε το πρόσθετο Adblocker στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε!

Για συνέχεια, πατήστε το παρακάτω πλήκτρο "Υποστήριξη" για να πάτε κατευθείαν στο PayPal. Αν ήδη έχετε λογαριασμό εκεί, συνδεθείτε και συνεχίστε ώς συνήθως, αλλιώς πατήστε πάνω στη λέξη "continue" που βρίσκεται δεξιά από τα λογότυπα των πιστωτικών καρτών, και συμπληρώστε τη φόρμα όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά!

Για οποιοδήποτε άλλο τρόπο υποστήριξης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα Επικοινωνία.


Πίσω από τα δεδομένα και τα όμορφα γραφικά, υπάρχουν εκατοντάδες ώρες εργασίας και αγάπης για τον καιρό και την αγαπημένη μας πόλη! Εάν πιστεύετε πως η πληροφόρηση από το meteothes.gr αξίζει τον κόπο και επιθυμείτε να συνεχίσει να παρέχει ΑΜΕΣΗ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ενημέρωση για τον καιρό στην πόλη μας, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ!

Σας ευχαριστώ!

Τσιουκανάρας Αθανάσιος - Διαχειριστής του meteothes.gr